Over ons

"Bomen zijn onze specialiteit."

DE START

Embo werd in 2012 opgericht door huidig zaakvoerder Olivier. Zijn passie voor het creëren van unieke omgevingen waarin bomen centraal staan gaf de aanleiding om het eerste zaadje te planten. Dat zaadje werd verder gevoed. Er werd gezorgd voor extra kennis, kwaliteit en diverse certificaten waaronder dat van European treeworker.

Embo 2.0

Embo groeit verder uit. De eerste wortels hebben hun weg reeds gevonden. Net als bij een boom krijgt de organisatie takken, structuren, vorm. Een systeem dat de nodige aandacht vereist.

Hier voegt Wouter zich bij het verhaal. Wouter en Olivier kennen elkaar van kinds af aan. Met gelijke visie, waarden en doel slagen ze de handen in elkaar om elk met hun eigen expertise en talenten elkaar te versterken. Embo krijgt in 2021 twee sterke poten.

Tuinen Heylen

Een driepoot valt niet om. Na jarenlange samenwerking neemt Embo in 2022 Tuinen Heylen over. Zaakvoerder Emmanuel blijft aan boord met zijn kennis en expertise. Zijn sterke visie – die gedeeld wordt met Olivier en Wouter – wordt verder uitgewerkt in doorgronde tuinplannen. De sterke samenwerking resulteert onmiddellijk in een declaratie tot ‘Beste tuinaannemer van Vlaanderen 2022-2023’.

Klaar om uw groenconcept vorm te geven?